@vylizany_talir, 28. únor 2016, Instagram
99

Vím, že už není podzim, a tak hlavní dýňovou sezónu máme za sebou. Ale já dýně miluju. A navíc na podzim mi už -jakkoli je miluju- lezly krkem, protože na mě prostě koukaly odevšad. Všechny magazíny plné receptů z dýně, všechny hospody najednou vaří dýňové pyré, halloweenský pumpkin pie… No a teď když jsem na hokkaido v krámě narazila, tak jsem si nemohla pomoct a pár jich koupila. Tyhle gnocchi si zamilujete. Není to tak hrozně pracný, jak to vypadá. Dýňové pyré si navíc můžete připravit předem a práci si tak rozdělit na dvě části. Jak pyré, tak neuvařené gnocchi můžete zamrazit- a to je pak jak když najdete! Nemusíte vůbec používat vejce, protože jejich práci skvěle zvládne dýně. Díky pohankové mouce jsou nejenom bezlepkové, ale taky vegan friendly. Navíc jsou krásně nadýchané, jako čerstvě naklepaná peřina, do které padnete, jakmile si tímhle skvostem naperete břicha. Recept na blogu 👉🏼www.vylizanytalir.cz👈🏼 #gnocchi #pumpkingnocchi #glutenfreegnocchi #gnocchibezlepku #bezlepku #bezlepek #igerscz #igersczech #instaczech #czechfood #czechfoodie #czechinsta #czechfoodblogger #instafood #instafoodcz #prkýnko #vylizanytalir #bezlepkunebezchuti

Související

Dýně

Pyré