@vylizany_talir, 27. květen 2016, Instagram
74

Kamarad do deste 🐟. Pujde jen tak cak cak na panev se sezamovym olejem, obalenej do cernyho sezamu. Tunaka hlavne nedelat well done, nikdy nikdy. Maso tak uplne znicite. Steak musi byt uprostred syrovy, ruzovy.. Na panvi/grilu se tak opravdu moc dlouho neohreje. Minuty vam presne nereknu, delam to vzdycky od oka, ale spravna doba na vysvobozeni z panve je fakt jednoducha poznat- vidite, jak okraje belaji a prostredek zustava ruzovy... Idealni je tuhle krasnou cerstvou rybu neprznit dalsima vyraznejma chutema- staci sul a pepr, nebo pro me v tyhle kombinaci s cernym sezamem sojovka. #tunak #tuna #dnesjem #jimezdrave #zdravastrava #igerscz #igersczech #czechfood #czechfoodblog #czechfoodblogger #prkýnko #bezlepku #vylizanytalir #bezlepkunebezchuti