@mydlinkakarolinka, 17. květen 2017, Instagram
182

Každá roční doba má své. Poslední kousek domácího choriza na domácím chlebu. Jak se otepluje, už nejdou sušit klobásy a pancetta. Zajedu pro mléko, udělám ricottu salatu a dám jí sušit do sklípku. Také už je po zmrzlých, do cípku zahrady, který mi byl v rámci oprav zahradních kamenných zídek vyčleněn zasadím alespoň pár rajčat, cukety a bylinky. Z trhu už mám čerstvý česnek, bude chřest na páře s aïoli. A saláty s divokými bylinkami.... a budu se těšit na podzim a zimu, až zase půjde sušit klobásy. Že nemusíme mít pořád všechno? Mít se na co těšit a pak si to užít je vlastně nejlepší! :: #carovnymlyn #zmlynskekuchyne #prkynko #sezoni #chorizo #tapas #zdrave #bezchemie #bezkonzervantu

Související

Cuketa

Rajčata

Chřest

Česnek