@mydlinkakarolinka, 4. prosinec 2015, Instagram
124

Většinu dní teď balím, vyrábím, znovu balím, doručuji 😝.... vařit moc nestíhám. Ale před asi dvaceti dny jsem naložila zbylé malé čili papričky do 5% solného nálevu. Pěkně to prokvasilo, včetně bublání a vytečení. Jako kvašáky. Pak jsem nálev slila (a uchovala), odstranila stopky a s částí nálevu rozmixovala. Chtěla jsem to nějak ochutit, ale pak jsem to nechala jen tak. Fermentace vytáhla pálivost, SHU je asi miliarda 😁😁😂😰😡 Stačí asi 0,1ml a člověku ulítne hlava. Ale je to boží a těším se, jak si s tím něco připálím! 😱😋#carovnymlyn #zmlynskekuchyne #prkynko #somelikeithot #cili #papricky

Související

Chilli

Okurky

Využití zeleniny od kořene po listy