@beeershka

Prkýnkuje na 65%

Krásné dobré ráno 🙋. Vyštrachala jsem jeden starší receptík - jednoduchý a rychlý, takže ideální jídlo na rozjezd týdne 👌 Na blogu ➡ rebarboraskitchen.com (proklik v bio ⬆) . . Pasta with salmon and spinach

Na blogu najdete nový recept a zase něco lehčího (=povánočního 😀). Jak jsem měla poslední měsíce roku hektický, tak od doby co jsem se na přelomu roku konečně zastavila, se nějak nemůžu furt dostat do pracovního módu (díky bohu za koncepty ještě z léta 😀). Jak s tím mám sakra bojovat? 😀🙈 ⬇Salát Niçoise/Salad Niçoise ⬇ 🍲 rebarboraskitchen.com 🍲

A co nejraději snídáte vy? A sladké nebo slané? 🍳

Brownies miluju 🍫 a ráda zkouším všemožné další alternativy jako s přidáním slaného karamelu, kyselejšího ovoce, ořechů.. a tak jsem dlouho pokukovala i po tom z řepy, před časem jsem ho zkusila a teď ho máte konečně na blogu 😊. Máte rádi takovéhle rádoby zdravější verze dezertů nebo dáváte přednost klasice? . . ➡ rebarboraskitchen.com Beetroot brownies 🍫

Patříte k těm, jež mají po Vánocích hubnoucí předsevzetí? A dáváte si vůbec nějaká předsevzetí? 🎇 Mně to nikdy s dodržováním neklaplo, tak jsem to vzdala 😀. Ale tak průběžně po celý rok si říkám, že tohle bych ráda změnila a tamto.. Zatim mi letos vychází to, že bych zas ráda četla víc beletrie než kuchařek, tak jsem zvědavá, jaký skóre budu mít ke konci roku 😀📚. A propo to hubnoucí předsevzetí jsem zase zakecala! K tomu by se vám mohla hodit tahle květáková pizza 🍕, co je na blogu 👌. Teda za předpokladu, že na ni nedáte tak kalorický věci jako smetana, modrej sýr, slanina.. no, jako já 😀😋🙈

Jak jste na tom se zvěřinou, máte ji rádi? A co nejvíc? Pro mě to byla dlouho celkem neprobádaná oblast, tak jsem si řekla, že to změním. Bažant mě před lety nenadchnul a šanci už mu asi dávat nechci, ale divočák mě překvapil, možná taky proto, že jsem ho tak vymazlila, že tohle gulášo-ragů je naprosto epesní 👌 Pokud máte nějaké zvěřinové tipy, sem s nimi! Já mám v plánu ještě prubnout něco ala svíčková a možná paštičku, když jsem na ty paštiky 😀

Načíst další