We are huge fans of summer rolls 🤓This recipe is not really the classic version that you can find in Asian bistros, but it’s kind of an inspiration that you can adjust depending on the state of affairs in your fridge. We were super lazy this time and used some pre cooked duck breasts. Well, but you don’t have to do that, in fact, we encourage you not to. You can use chicken leftovers from stock preparation, minced pork or even prawns. In this case, you are only limited by your imagination and courage. We also decided to add some kaeshi sauce: which is normally used with soba noodles, but also goes pretty well with the rolls. We know they wouldn’t be very happy about this in Japan. We are sorry, Japan! Recipe is on the blog (link in bio)💕 ................................... Letní závitky máme moc rádi. Náš recept není úplná klasika, kterou najdete v asijských bistrech, ale spíš taková inspirace, co si můžete upravit podle momentálního stavu ingrediencí u vás doma. Použili jsme předvařená kachní prsa (pro lenochy ideální). Můžete ale zvolit i jiné maso, např. kuře, co vám zbyde po přípravě vývaru nebo mleté vepřové, fajn by byly i krevety. Meze stanovuje jen vaše vlastní představitost! K tomu jsem přidal kaeshi: je to vlastně omáčka na soba nudle, ale k závitkům se taky skvěle hodí (i když v Japonsku by nás za to asi zabili). Recept je na blogu (link v biu). ...................................#ohmychef #picoftheday #food #foodie #foodgasm #foodporn #foodlover #feedfeed @thefeedfeed #f52grams #huffposttaste #foodstyling #foodblogger #glutenfree #asianfood #czech #czech_insta #czechblogger #olympuspen #mujolympus #dnesjem #prkynko #jaknavelkeveci