Homemade pasta with fresh porcini mushrooms is absolutely delicious. We decided to make it a little bit more special by adding some mullet bottarga that we grated on the top of the finished dish. Bottarga is basically richly salted cured roe: we brought it home from Sardinia, you can buy it there on every corner. Recipe is on the blog (link in profile). ............................. Domácí těstoviny s čerstvými hřiby jsou naprostá delikatesa. My jsme je ozvláštnili bottargou z cípala, kterou jsme najemno nastrouhali na hotový pokrm. Bottarga jsou vlastně bohatě nasolené sušené jikry: přivezli jsme ji ze Sardinie, kde se s ní setkáte velmi často. Ovšem chuť je to velmi specifická a ne každý ji ocení. Recept najdete na blogu (link v profilu). .............................#picoftheday #food #foodie #foodlover #foodporn #foodgasm #foodstyling #foodphotography #foodblogger #feedfeed @thefeedfeed #f52grams #chef #chefstalk #cheflife #prkynko #ohmychef #vkuchyni #dnesjem #jaknavelkeveci #mujolympus #olympuspen #brno #igerscz #recept #czech #czechblogger #savblogawards