@mydlinkakarolinka, 28. leden 2016, Instagram
156

#inst10 A tenhle trik znáte? Je to taková variace na zapečenou bagetu Panini. Rozdíl je, že se to nacpe ne do grilu s proužky, ale do vaflovače. Tudíž to udělá vypečenou mřížku. A to "to", co se tam nacpe nemusí být jen bagetka, vlastně ta je pro vaflovač bez nastavitelné vzdálenosti pečících ploten moc vysoká, ale i třeba croisant nebo zbylá pizza. Nebo tortila, nebo zbylá palačinka!Hlavně aby v tom bylo dostatek sýra a dalších dobrot. Dneska jsem zavaflovala vcerejší, lehce gumový croisant, dovnitř jsem dala horu sýra Comte, cherry rajčátka a rukolu ze zahrady, která, světe div se, přežila dvanáctistupňové mrazy. Oproti tomu se v místní putyce dvanáctistupňové pivo čepuje jen v letních měsících. V zimě mi prý musí stačit jedenáctka! #carovnymlyn #zmlynskekuchyne #prkynko #vaflejinak

Související

Rajčata

Využití zeleniny od kořene po listy