@ohmychefcz, 30. červenec 2017, Instagram
85

Parsnip in a dessert, what? 😜 But it really works even though it’s not very common in our country. I have seen this in London for the first time. It’s actually logical: if we cook a carrot, it’s incredibly sweet. Just add a little salt and the nice sweetness just gently burns out (by the way, it works well with chocolate too). In Pavillon, we even make savoury ice cream from celery, Jerusalem artichokes or red beets. Recipe is on the blog. .......................... Petržel do dezertu, cože?? 😜 Ale jo, ono to fakt funguje, i když v našich končinách se to moc často nevidí. Já jsem se s tím poprvé setkal v Londýně. Je to vlastně logické: když rozvaříme třeba mrkev je neuvěřitelně sladká. Stačí přidat trošku soli a příjemná sladkost se jen jemně podrhne (mimochodem, stejně to funguje i u čokolády). V Pavillonu jsme už dělali třeba zmrzlinu z řapíkatého celeru, topinamburu nebo sorbet z červené řepy. Recept je na blogu. ..........................#picoftheday #food #foodie #foodgasm #foodporn #foodlover #foodstyling #foodphotography #foodblogger #feedfeed @thefeedfeed #glutenfree #igerscz #chef #cheflife #dessert #sweet #czech #czechblogger #prkynko #dnesjem #mujolympus #olympuspen #ohmychef #czech_insta #f52grams #premiumgastro

Související

Dýně

Salátová řepa

Topinambury

Celer

Řapíkatý celer

Mrkev

Petržel